1 / 1
Rice Proteins + Linden Shampoo For Thin / Fine Hair
Størrelse:250 ml
109,95 kr.
- Kan afsendes med det samme.
- Fri fragt til butik ved køb over 129 kr.
Forhandles kun online
Styrkende og volumengivende shampoo med risprotein og lindetræ. Velegnet til tyndt/fint hår.
Dermatologisk testet indhold af 86,8 % naturlig oprindelse.
Dermatologisk testet indhold af 86,8 % naturlig oprindelse.
AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, LAURETH-7 CITRATE, DECYL GLUCOSIDE, PARFUM/FRAGRANCE, ALANINE, ARGININE, ASPARTIC ACID, BENZYL ALCOHOL, BIOTIN, CAPRYLYL GLYCOL, CITRONELLOL, COCO-BETAINE, DICAPRYLYL ETHER, GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCERYL OLEATE, GLYCINE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HEXYL CINNAMAL, HISTIDINE, HYDROLYZED RICE PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT STARCH, ISOLEUKINE, LACTITOL, LEVULINIC ACID, LIMONENE, NIACINAMIDE, ORIGANUM DICTAMNUS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, ORIGANUM MAJORANA LEAF EXTRACT, PANTHENOL, PCA, PHENOXYETHANOL, PHENYLALANINE, PHENYLPROPANOL, POLYQUATERNIUM-10, POTASSIUM SORBATE, PROLINE, SERINE, SIDERITIS SYRIACA EXTRACT, SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, SODIUM LACTATE, SODIUM LEVULINATE, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, SODIUM PCA, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, THREONINE, TILIA TOMENTOSA BUD EXTRACT, TOCOPHEROL, VALINE, XYLITOL. May contain traces of wheat / nuts.
OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.
Indhold | 250 ml |
Enhedspris | 439,80 kr./l |
Mærke | Korres |
Kategori | Hårshampoo |
Se alt | Korres Hårshampoo |
Varenummer | 1002041 |
Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.
- Dankort
- MobilePay
- Visa
- Mastercard
- Anyday
Personlig rådgivning
Kundeanmeldelser
Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere