SPAR 20%
1 / 1
SPAR 20%

Colour Whipped Cream

Variant:Cold Brunette

Kun 2 dage tilbage - Se hele tilbuddet

Medlemspris
111,96 kr.139,95 kr.Spar 28,-
Optjen 12 point hos Club Matas
Spar 20% på udvalgte hårbrands
  • Kan afsendes med det samme.
  • Fri fragt til butik ved køb over 129 kr.

Forhandles kun online

Colour Whipped Cream Cold Brunette er en Leave-in conditioner på skum form. Den bevarer farvens intensitet i håret og efterlader det blødt og glansfuldt.

Indeholder
  • Integritet 41® - hyaluronsyre og anti-aging til tørt hår.
  • Let og lækker skum som giver blødhed håndterbarhed til tørt og porøst hår.
  • Opretholder hårets optimale fugtbalance.
  • Gør håret skinnende og sundt.
  • Kan blandes med alle andre whipped cream.
  • Beskyttelse af hårfarve.
  • Opfrisk din hår farve.


  • Anvendelse
    Ryst godt og hold bunden opad. Tag den rette mængde, og påfør i rent håndklæde tørt hår. Fortsæt med den ønskede styling.
    Indhold100 ml
    Enhedspris1.119,60 kr./l
    MærkeMilk Shake
    SerieMilk_Shake Colour Whipped Cream
    KategoriWashouts
    Se altProfessionel Washouts
    Se altMilk Shake Washouts
    Se altMilk_Shake Colour Whipped Cream Washouts
    Varenummer782746

    Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

    • Dankort
    • MobilePay
    • Visa
    • Mastercard
    • Anyday
    Stylebox by Matas” er navnet på vores professionelle frisørsalon i Rødovre Centrum og på Købmagergade i København. Hos ”Stylebox by Matas” får du adgang til de professionelle hårpleje og -styling produkter, som hårstylister og frisører arbejder med. Vi har gjort det nemt for dig, at finde de professionelle produkter her på siden, da alle professionelle produkter nu er markeret med ikonet ”Stylebox by Matas.

    Personlig rådgivning

    Book en tid

    Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

    Club Matas

    Inspiration

    Kundeanmeldelser

    Vær den første til at anmelde dette produkt
    Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere