1 / 1
Magnifying Melting Conditioner
Størrelse:200 ml
184,95 kr.
- Udsolgt online
Forhandles kun online
Curly Girl
Giver glans
Volumen
Denne dobbeltvirkende Melting Conditionerer tilsat risprotein. Den bidrager til at afbalancere hovedbundens mikrobiom, gør håret blødt uden at tynge det ned og tilfører fugt, så håret bliver mere glansfuldt og glat.
Egenskaber | Giver glans, Fugtgivende, Giver volumen |
Hårtype | Fint hår |
AQUA/WATER/EAU, CETEARYL ALCOHOL, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, GLYCERIN, C12-15 ALKYL BENZOATE, POLYQUATERNIUM-37, CAPRYLYL GLYCOL, CETEARETH-20, CITRIC ACID, DICAPRYLYL CARBONATE, HYDROLYZED RICE PROTEIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LAURYL GLUCOSIDE, PANTHENOL, PARFUM (FRAGRANCE), ALPHA-ISOMETHYLIONONE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, PHENOXYETHANOL, BLUE 1 (CI 42090), YELLOW 5 (CI 19140). Y00544.
OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.
Indhold | 200 ml |
Enhedspris | 924,75 kr./l |
Mærke | Revlon Professional |
Serie | Restart |
Kategori | Balsam |
Se alt | Professionel Balsam |
Se alt | Curly Girl Balsam |
Se alt | Revlon Professional Balsam |
Se alt | Restart Balsam |
Varenummer | 799796 |
Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.
- Dankort
- MobilePay
- Visa
- Mastercard
- Anyday
Stylebox by Matas” er navnet på vores professionelle frisørsalon i Rødovre Centrum og på Købmagergade i København. Hos ”Stylebox by Matas” får du adgang til de professionelle hårpleje og -styling produkter, som hårstylister og frisører arbejder med. Vi har gjort det nemt for dig, at finde de professionelle produkter her på siden, da alle professionelle produkter nu er markeret med ikonet ”Stylebox by Matas.
Personlig rådgivning
Inspiration
Kundeanmeldelser
Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere