1 / 1
Størrelse:200 ml
174,95 kr.
Optjen 18 point hos Club Matas

    Sendes fra Matas Specialvarelager - Afs. 1-2 dg

    Forhandles kun online

    Volume Jelly Conditioner
    Schwarzkopf BC Volume Boost Whipped Conditioner 150 ml. er en volumegivende balsam.

    Især fint hår får øget volumen med Schwarzkopf BC Volume Boost serien

    Denne letvægts conditioner indeholder Bamboo Lift Complex som giver pleje og volumen uden at tynge. Håret efterladers fyldt med næring og en blød fyldighed.

    Amino Cell Rebuild teknologien genopbygger hårstrukturen og håret naturlige elasticitet.

    Specifikationer

    • Balsam
    • Plejende
    Aqua (Water. Eau), Alcohol denat., Glycerin, Stearamidopropyl Dimethylamine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydroxyethylcellulose, Creatine, Soy Amino Acids, Wheat Amino Acids, Glycine, Alanine, Magnesium Aspartate, Serine, Threonine, Arginine HCl, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-11, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Linalool, Urea, Citronellol, Saccharide Hydrolysate, Phenoxyethanol, Alpha-Isomethyl Ionone, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate

    OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

    Indhold200 ml
    Enhedspris874,75 kr./l
    MærkeSchwarzkopf
    SerieBC Bonacure
    KategoriBalsam
    Se altSchwarzkopf Balsam
    Se altBC Bonacure Balsam
    Varenummer817133

    Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

    • Dankort
    • MobilePay
    • Visa
    • Mastercard
    • Anyday

    Personlig rådgivning

    Book en tid

    Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

    Club Matas

    Kundeanmeldelser

    Vær den første til at anmelde dette produkt
    Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere