PLENT PURE MARINE COLLAGEN CHOKOLADE 300 G er et marine kollagen pulver, hvis molekylestørrelse er på 2-3 kilodalton. Indeholder sødestof.
Testet for tungmetaller
Kollagen Type I
Bidrager til at mindske rynker og fine linjer
Varmebestandig
Kroppens egenproduktion af kollagen falder fra 25-års alderen. Der foregår konstant opbygning og nedbrydning af kollagen strukturer i kroppen, men fra ca 25 årsalderen begynder kroppens egenproduktion af kollagen at falde.
Kroppen er bygget op af kollagen. Vores hud består af over 70% kollagen og både knogler, brusk, bindevæv, led og hud består af kollagen. Man kan kalde kollagen for kroppens lim.
Din livsstil betyder noget:
Aldring af huden er en kombination af genetik, livsstil (mad, drikke, rygning etc.) og eksterne påvirkninger fra miljøet såsom, hvor meget vi udsætter os selv for sol og udefrakommende forurening. Derfor har mange stor fokus på at pleje sin hud både indefra.
Ved den indvendige pleje af huden er der flere gode rutiner, som man kan tage hensyn til. Og her kommer blandt andet ens egen sunde livsstil ind i billedet.
PLENT MARINE COLLAGEN har et lavt fedtindhold og et højt indhold af protein. Protein bidrager til at vedligeholde normale knogler og muskelmasse.
PLENT MARINE COLLAGEN findes i NEUTRAL og tre lækre smagsvarianter: RASPBERRY, TROPICAL PINEAPPLE og CHOKOLADE. Alle fire varianter er varmebestandige og velegnet til at bruges i varme drikke, bagværk eller madlavning.
RASPBERRY, TROPICAL PINEAPPLE og CHOKOLADE indeholder desuden Acerola med vitamin C. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende knogler, brusk, tandkød, tænder og hud.
Vitamin C bidrager også til at beskytte cellerne imod oxidativt stress.
Anvendelse:
1 måleske (10 g) af PLENT MARINE COLLAGEN indtages i 200-300 ml valgfri væske. Kan også nemt bruges i smoothies, kaffe, te og varm mad.
Næringsindhold | per 100 g | per 10 g |
---|
Energi | 1605 kJ (379 kcal) | 161 kJ (38 kcal) |
Fedt | 3,1 g | 0,3 g |
heraf mættede fedtsyrer | 1,9 g | 0,2 g |
Kulhydrat | 2,7 g | 0,3 g |
heraf sukkerarter | 2,7 g | 0,3 g |
Kostfibre | 5,9 g | 0,6 g |
Protein | 73 g | 7,3 g |
Salt | 0,27 g | 0,03 g |
Vitamin C (fra Acerola) | 800 mg (1000% RI*) | 80 mg (100% RI*) |
RI* = referenceindtag