Hatcho Miso er et alsidigt japansk krydderi, der er lavet af fermenteret sojabønner. Den har en unik og meget stærk smag takket være den autentiske produktions- og fermenteringsproces, der varer mindst to år.
På grund af den stærke umamismag er Hatcho Miso et godt og organisk alternativ til bouillonterninger, Den er også særlig velegnet som basis for (miso) supper, saucer og marinader samt lækker på brød kombineret med peanutbutter.
Hatcho Miso er den stærkeste af de fire sorter af miso.
Produktspecifikationer- Stærk smag
- Indeholder sojabønner
- Smagsforstærker i supper, gryderetter mm.
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g)
Energi 875 kJ / 208 kcal
Fedt 6,6 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,9 g
Kulhydrat 11,1 g
- heraf sukkerarter 0,6 g
Protein 22,4 g
Salt 9,6 g