Kosttilskud.
REGOPUR – Fermenteret mælkebøtteekstrakt, til fordøjelse og leverMælkebøtte er en velkendt plante. Mælkebøtte bidrager til normal mave- og leverfunktion, samt mave-tarm systemets velbefindende.
Mælkesyregæring –En unik forædlingDet fermenterede mælkebøtteekstrakt, REGOPUR har siden 1959 været produceret på Fyn af friske, økologiske mælkebøtter. Her høstes de smørgule blomster og saftspændte blade om foråret hvorefter de presses og saften fermenteres med en podekultur af mælkesyrebakterier. REGOPUR er derfor et levende naturprodukt som er 100% økologisk og vegansk, uden tilsætningsstoffer.
Du kan med fordel anvende REGOPUR som et dagligt tilskud, eller som del af en 3 måneders kur.
DoseringAnbefalet daglig dosis: 30-90 ml dagligt – gerne i forbindelse med et måltid. Målebæger (30 ml) forefindes i kartonen ved siden af tappehanen.
De første 3 uger trappes der op fra 30 ml dagligt, følg doseringsskemaet herunder:
- Første uge: 30 ml dagligt
- Anden uge: 60 ml dagligt
- Tredje uge: 90 ml dagligt
Efterfølgende daglig dosis er individuel, og ligger mellem 30-90 ml (1-3 bægre) om dagen.
Tip til smagenSmagen er syrlig og bitter. Ekstraktet skal helst drikkes rent, så man får den bitre smag på tungen, men kan efter behov blandes med saft fra syrlige bær eller danskvand.
Indhold pr. dagsdosis | 30 ml | 90 ml |
---|
Fermenteret mælkebøtteekstrakt | 30 ml | 90 ml |
- heraf kalium | - | 360 mg 18% RI*) |
- heraf cholin | 5 mg | 15 mg |
*RI = referenceindtag