BrusebadsbollerDet er mange, mange år siden, at Aurion begyndte at bruge betegnelsen brusebadsboller, og de har fået mange sjove kommentarer med på vejen. Brusebadsboller er efterhånden blevet en massebetegnelse for koldhævede boller.
De er meget lette at lave og smager forrygende. Dejen koldhæver i køleskabet natten over, og om morgenen sætter man bollerne i ovnen, mens man går i bad. Vupti, så har man lækre brusebadsboller.
Anvendelse af Aurion Brusebadsbolleblanding ØTilsæt 1 liter kold vand til en skål og opløs 10 gram gær i vandet. Surdej kan også bruges.
Tilsæt bageblandingen og ælt dejen sammen i en røremaskine i 10-15 minutter, eller ælt med hænderne til dejen er glat og smidig.
Lad derefter dejen hæve natten over, til den er hævet til dobbelt størrelse.
Bollerne bør sættes på en smurt bageplade med fugtige hænder.
Disse boller skal ikke rulles, da det slår luften ud af bollerne.
Drys evt. bollerne med Aurion Brusebadsbolle - drys eller sesamfrø eller lign. Bag bollerne i ca. 20 minutter ved 230 grader celsius.
Specifikationer- Lette at lave
- Økologisk
- Skøn smag