Kosttilskud. Plantebaseret proteinpulver udelukkende fra ærter. Planteproteinet er certificeret vegansk, hvilket gør det til et ideelt proteintilskud for veganere og vegetarer eller folk som gerne vil spise mere plantebaseret.
Produktet er tilsat naturligt calcium udvundet fra havalger. Produktet er registreret og certificeret hos The Vegan Society.
Godt forProtein og calcium bidrager til at vedligeholde normale knogler. Protein bidrager til vedligeholdelse af muskelmasse.
- Clean Label certificeret planteproteinpulver.
Neutral smag og høj opløselighed.Naturligt organisk calcium udvundet af havalger.Kan tilsættes i både juice, smoothies, samt bagning og madlavning.Næringsindhold pr. servering (12,7 g)Energi: (210 kJ/ 50 kcal), Fedt: 1,2g, -heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g, Kulhydrater: -Heraf sukkerarter 0 g, Protein: 9,7 g, Salt: 0,26 g, Calcium 220 mg (28 %RI*) (Calcium pr. 100 g: 1732 mg (217 %RI*))* Referenceindtag (RI).
AnvendelseTag 1 måleske dagligt. Bland den i smoothies, juice, i bagværk og madlavning.
Certificeret vegansk - altid 3. parts testet og certificeret for renhed og kvalitet.
Puori x Green Kitchen StoriesPuori x Green Kitchen Stories er en serie af kosttilskud der er udviklet som supplement til en almindelig samt plantebaseret kost. Produkterne er baseret på naturlige ingredienser med høj optagelighed og optimeret i forhold til en plantebaseret kost. De kommer i genanvendelig emballage, er certificeret veganske og altid 3. parts testet og certificeret for renhed og kvalitet. Scan QR-koden på produktet og se resultaterne.
Det svensk-danske par David Frenkiel og Luise Vindahl er parret bag den prisvindende vegetariske madblog og app Green Kitchen Stories. De er bedst sælgende forfattere af fem vegetariske kogebøger, der er udgivet på mere end 15 sprog.
Puoris CP2 er som alle vores andre produkter altid tredjepartstestet og certificeret for renhed og kvalitet. Du kan finde testresultaterne for dit produkt ved at scanne QR-koden på etiketten eller ved at søge efter batchnummeret på www.cleanlabelproject.org.