Proteinpulver til berigelse af kolde og varme drikke og retter til småtspisende. Det er designet til at berige forskellige retter og drikke uden at ændre smagen.
ATPRO 200 er ikke egnet som eneste proteinkilde. Aminosyren tryptofan skal tilføres via den øvrige kost.
- Hydrolyseret collagen udvundet af okse.
- Let opløseligt og neutralt i smagen.
- Koge- og frysestabilt, så det kan bruges i madlavning og opbevares i fryseren uden at miste sine ernæringsmæssige egenskaber.
- Kan bruges direkte fra emballagen og bliver næsten glasklart ved opblanding.
- Lang holdbarhed på 14 måneder fra produktionsdatoen.
- Velegnet til både kolde og varme retter og drikke.
Dosering:MED OPKOG: 25 g ATPRO 200 + 1⁄2-1 dl vand koges op til pulveret er opløst. Bruges som tilsætning til varme og kolde retter/drikke.
UDEN OPKOG: 5-7 g ATPRO 200 pr. 1 dl væske, dog afhængig af grundingredienserne/smag. Pulveret drysses under piskning direkte i de kolde og varme retter/drikke. Kolde drikke bør henstå i ca. 5 min.
Dosering er vejledende - tag altid hensyn til smagen.
Ilagt 15 ml måleske = ca. 6 g.